BHV Nascholing

De vervolgopleiding houdt de opgedane kennis en vaardigheden op peil en waarborgt zodoende de kwaliteit van uw (bedrijfs)hulpverleners, van groot belang voor de veiligheid in uw organisatie én van groot belang voor het voldoen aan de verplichtingen om het certificaat geldig te houden. Wij zien het als onze zorg om u te helpen herinneren en nodigen uw cursisten automatisch elk jaar uit voor de jaarlijkse vervolgopleiding; het kennisniveau van door ons opgeleide cursisten is namelijk tevens een afspiegeling van onze kwaliteit, en die houden wij graag hoog!

Voor bedrijven, instellingen en organisaties kunnen wij de opleidingen “in-company” verzorgen maar ook op onze trainingslocaties in Abcoude, Hilversum en Mijdrecht.

De BHV nascholing is een praktijkgerichte opleiding van 1 dag.

 

Voor het inschrijven van een deelnemer kunt u per deelnemer de gegevens op deze pagina invullen. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen met uw inschrijf gegevens.

Deze kunt u richten aan: mail@bhv4safety.nl U ontvangt per mail een bevestiging van de inschrijving. Kort voor de aanvang van de opleiding ontvangt de deelnemer een mail met de uitnodiging en locatiegegevens.

 

Klik hier om de opleidingsdata te bekijken en u in te schrijven